Címlap Atlétika Bemutatkozás
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

Névnap

Ma 2019. január 20., vasárnap, Fábián és Sebestyén napja van. Holnap Ágnes napja lesz.

Időjárás

Bemutatkozás PDF Nyomtatás
2011. február 20. vasárnap, 08:05

A KESI atlétika szakosztálya a KARC atlétáival együttműködve épül fel. A KARC 11 éve alakult a KSC jogutódjaként.

Az elmúlt időszak bebizonyította, hogy sikeres utánpótlás nevelés folyik szakosztályunkban amelynek végeredménye akár a felnőtt válogatottság is lehet,hiszen négy saját nevelésű versenyzőnk szerepelt ez alatt az idő alatt a Felnőtt Magyar Válogatottban. Boros László magasugrásban felnőtt csúcstartó, Athéni Olimpikon, fedettpályás VB 7. helyezett!

Hétpróbában az egyik legeredményesebb magyar szakosztály vagyunk. Három felnőtt válogatottat neveltünk ki ez alatt az idő alatt. Adamik Anna, Vörös Orsolya és Toldy Laura. A felsoroltakon kívül nagyon sok fiatal jutott ki korosztályos világversenyre. Grósz Adrienn,Szabó Ágnes,Török Krisztián,Szabó Róbert ifi és junior világbajnokságon szerepelhetett. Korosztályos válogatott viadalokon léphetett pályára még; Juhász Hella,Bene Hajnalka,Erdős Zsuzsa,Balla István,Kurucz Szabolcs,Jaksa András,Pető Dóra,Lengyel Emma,Kőműves György,Gyenes Anna és Szolomajer Amanda. Talán a névsorból is látszik hogy minden évben sikerül találni új és új tehetségeket.

Jelenleg a Heraklész tehetséggondozó keret tagja Kőműves György,Gyenes Anna és Huszka Nóra.

 
FacebookTwitterGoogle bookmarkIWIWSatartlapDel.icio.usLinkter.huvipstart.huMyspace bookmarkDiggUrlGuru.huBlogter.huJP-Bookmark
Copyright © 2019 Kesi.hu. Minden jog fenntartva.
Készítette: DemiDesign