Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

Névnap

Ma 2020. július 12., vasárnap, Izabella és Dalma napja van. Holnap Jenő napja lesz.

Időjárás

Edzők, oktatók elérhetősége

Az alábbi e-mail címeken és telefonszámon érdeklődhetnek munkatársainktól edzésekkel és oktatással kapcsolatos kérdésekben.

# Név Beosztás E-mail Telefon Mobiltelefon
1 Poczó Elemér vezetőedző, edző Ez az e-mail cím megvédésre kerül a spamrobotok ellen, megtekintéséhez engedélyezze a Javascript használatát.
2 Vidovics Kata edző Ez az e-mail cím megvédésre kerül a spamrobotok ellen, megtekintéséhez engedélyezze a Javascript használatát.
3 Nagy Nikolett úszásoktató Ez az e-mail cím megvédésre kerül a spamrobotok ellen, megtekintéséhez engedélyezze a Javascript használatát.
4 Tóth Dániel edző Ez az e-mail cím megvédésre kerül a spamrobotok ellen, megtekintéséhez engedélyezze a Javascript használatát.
5 Faragó Boglárka edző Ez az e-mail cím megvédésre kerül a spamrobotok ellen, megtekintéséhez engedélyezze a Javascript használatát.
6 Várnagy Kinga úszásoktató Ez az e-mail cím megvédésre kerül a spamrobotok ellen, megtekintéséhez engedélyezze a Javascript használatát.
7 Adamik Gábor edző Ez az e-mail cím megvédésre kerül a spamrobotok ellen, megtekintéséhez engedélyezze a Javascript használatát.
8 Lukács Norbert edző Ez az e-mail cím megvédésre kerül a spamrobotok ellen, megtekintéséhez engedélyezze a Javascript használatát.
9 Bálint Zoltán versenyző csoport edzője Ez az e-mail cím megvédésre kerül a spamrobotok ellen, megtekintéséhez engedélyezze a Javascript használatát.
Copyright © 2020 Kesi.hu. Minden jog fenntartva.
Készítette: DemiDesign