Címlap Úszás Kapcsolat
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

Névnap

Ma 2019. január 20., vasárnap, Fábián és Sebestyén napja van. Holnap Ágnes napja lesz.

Időjárás

Edzők, oktatók elérhetősége

Az alábbi e-mail címeken és telefonszámon érdeklődhetnek munkatársainktól edzésekkel és oktatással kapcsolatos kérdésekben.

# Név Beosztás E-mail Telefon Mobiltelefon
1 Poczó Elemér Vezetőedző, edző Ez az e-mail cím megvédésre kerül a spamrobotok ellen, megtekintéséhez engedélyezze a Javascript használatát.
2 Bálint Zoltán Versenyző csoport edzője Ez az e-mail cím megvédésre kerül a spamrobotok ellen, megtekintéséhez engedélyezze a Javascript használatát.
3 Veszelszkiné Paksi Csilla Óvodai oktatásvezető, rekreációs csoportvezető Ez az e-mail cím megvédésre kerül a spamrobotok ellen, megtekintéséhez engedélyezze a Javascript használatát.
4 Szabó László Versenyelőkészítő csoport edzője, úszásoktató Ez az e-mail cím megvédésre kerül a spamrobotok ellen, megtekintéséhez engedélyezze a Javascript használatát.
5 Nagy Nikolett Úszásoktató Ez az e-mail cím megvédésre kerül a spamrobotok ellen, megtekintéséhez engedélyezze a Javascript használatát.
6 Várnagy Kinga Úszásoktató Ez az e-mail cím megvédésre kerül a spamrobotok ellen, megtekintéséhez engedélyezze a Javascript használatát.
Copyright © 2019 Kesi.hu. Minden jog fenntartva.
Készítette: DemiDesign