Címlap

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

Névnap

Ma 2018. december 17., hétfő, Lázár és Olimpia napja van. Holnap Auguszta napja lesz.

Időjárás

Nem voltunk fejben ott
2009. november 29. vasárnap, 00:00

Fájó vereség a 96-os vízilabda bajnokságban szombaton, míg vasárnap sima győzelem a gyermekeknél a Debrecen ellen.

Monor 7 – 3 KESI 96’

2-0, 1-1, 3-1, 1-1.

Góllövők: Simon Gábor 1, Berkes Gergő 1, Trifont Gyula 1.

Sajnos bekövetkezett az, amire már régen számítottam, mikor a csapat nem tudta hozni a mérkőzést, mert mindenki a másiktól, de főleg egy embertől várta a megoldást.

Bővebben...
 
A KESI-s lányok legyőzték a Villanó Fókákat!
2009. november 24. kedd, 00:00

Megnyertük az év presztízs mérkőzését a Női OB I/B-ben!

A végig remekül játszó KESI leány vízilabda csapat kemény mérkőzésen verte meg a kizárólag Honvéd játékosokból álló "kecskeméti Villanó Fókákat". Szeptemberben induló női vízilabda szakosztály a KESI-ben már régen a bajnokság indulására készült, mikor a sorsolásból megtudta, hogy az első mérkőzése a Villanó Fókák „kecskeméti” csapata ellen lesz. Már ekkor tudtuk, hogy az év mérkőzése lesz a női OB-I/B-ben. Időközben az is kiderült, hogy e két csapat között fog eldőlni a bajnoki cím sorsa. A várva várt mérkőzésre a csapatnak 35 személyes buszt rendeltünk, hogy a szurkolóink elkísérhessék a lányokat.

Bővebben...
 
3 mérkőzés a hétvégi fordulókban
2009. november 23. hétfő, 00:00

1 győzelem, 2 vereség. Kétszer is megmérkőztünk az Újpesttel, majd fölényes győzelmet arattunk a Szeged ellen!

November 21.-én szombaton rendeztek fordulót a 98’ Budapest Bajnokságban. A KESI fiataljai az Újpest B csapatával játszottak. A mérkőzésen mindkét csapat meglehetősen jól védekezett, így alakulhatott ki az 5-2-es Újpesti győzelem. A KESI góljait Hochmann Patrícia és Görög Edina szerezték.

Bővebben...
 
Két győzelem és egy vereség a hétvégi fordulóban!
2009. november 23. hétfő, 00:00

Fontos mérkőzéseket hoztunk biztosan.

Szombaton, a Margitszigeten játszott a KESI 98-ban és később születettek vízilabdacsapata a Fradival. Az eredmény nem tükrözi a mutatott játékot, mert a játék képe alapján szorosabb volt a meccs. A betegségek miatt hiányosan tudtunk csak kiállni erre a mérkőzésre, ahol vérmes reményeink voltak az előzőekben megtekintettek miatt. Sajnos a kisebb fiúk nem tudták még felvenni az úszást az ellenfél játékosaival, ezért nagyon sokszor kaptunk olyan gólokat, ahol a játékos egyedül állt a kapusunkkal szemben, aki jól védett a meccsen.

Bővebben...
 
"Négy város tornája" hazai sikerrel
2009. november 23. hétfő, 00:00

Szeptember elején találkoztunk az edzői konferencián a szolnoki, jászberényi, szegedi kollégákkal, akikkel megbeszéltük,hogy a sportágunk fejlődése érdekében egy verseny sorozatot szervezünk, ahol csapataink folyamatos játéklehetőséghez jutnak.

Az első torna Szolnokon volt, ahol 2 csapatunk vett részt és a 2.-3. helyet szerezte meg. Múlt szombaton (21-én ) Kecskemét volt a házigazda. A Zrínyi Ilona Ált. Iskola tökéletes helyszínnek bizonyult. Juhász Zoltán edző kollégánk szervező munkájának köszönhetően kiváló körülmények fogadták a csapatokat. Szabó Antal Igazgató Úr nem csak mint intézmény vezető volt jelen, hanem mint a röplabda sport elkötelezett híve és mint egy lelkes szurkoló. A versenyzők ellátásáról a szülők gondoskodtak, üdítőital és több féle fánk segítette a meccsek okozta fáradság kipihenését.

Bővebben...
 
« ElsőElőző161162163164165166167168169170KövetkezőUtolsó »

166. oldal / 173
Copyright © 2018 Kesi.hu. Minden jog fenntartva.
Készítette: DemiDesign
 

Pillanatok

 

 

Információk

A sportiskola edzőinek fogadóórája az irodában hétfő és csütörtök 8.30-12.00 és 13.00-15.30 között van.

Hirdetés

Kiemelt weblapok: