Címlap

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

Névnap

Ma 2018. július 18., szerda, Frigyes napja van. Holnap Emília napja lesz.

Időjárás

Évnyitó a KESI kézilabda szakosztályánál
2017. október 26. csütörtök, 08:17

Sikeres évet hagyott maga mögött a Kecskeméti Sportiskola kézilabda szakosztálya, amelynek 20 korosztályos csapata 363 mérkőzést játszott, amelyek közül 234-et megnyert, 15 döntetlen született, és mindössze 114 vereséget szenvedett. Ez az összegzés szerdán, a Messzi István Sportcsarnokban hangzott el a Kecskeméti Sportiskola kézilabda szakosztályának az évnyitóján.

Vazul Zsolt, a kézilabda szakosztály vezetője számolt be az elmúlt bajnoki év sikereiről, kiemelve a fiú serdülő csapat országos döntőben elért 4. helyét, valamint egy évvel idősebbek között, a megyei ifjúsági bajnokságban kivívott első helyét. A fiú U12-es csapat az országos gyermekbajnokságban az elődöntőben 4. lett, a leány U12-es csapat a Badó László régió felsőház 1. helyén, a leány U11-es csapata régió felsőház 2. helyén végzett.

A 2017-2018-as bajnoki évadnak 194 versenyengedéllyel rendelkező játékossal, valamint 30, ovi-előkészítő csoportba jelentkezett gyerekkel indulnak neki. A szakosztálynál 11 csoportban, 15 edzővel, 5 sportmunkatárssal és 2 technikai vezetővel dolgoznak, ezzel a megye legnagyobb kézilabda szakosztályával rendelkeznek, de országos szinten is előkelő helyen állnak.

Szeberényi Gyula Tamás, Kecskemét alpolgármestere köszöntőjében hangsúlyozta: a város amikor a sportra fordít nagyobb összeget, azzal egyben az egészségmegőrzést és a kultúrát is támogatja, hiszen nem lehet elválasztani ezeket a területeket egymástól.

Igéretet tett arra, hogy a város jövő évi költségvetésében is megfelelő összeggel támogatják a sportot, és nem fognak támogatni olyan javaslatokat, amelyek más területekre akarnának átcsoportosítani pénzeket.

Megköszönte a szülők segítségét, a szponzorok támogatását és eredményes évet kívánt a szakosztálynak.

Zsiga Gyula, a Magyar Kézilabda Szövetség szakmai igazgatója is köszöntötte a KESI szakosztályát, kiemelve, hogy országos szinten is elismerésre méltó körülmények között készülhetnek a fiatalok.

Az ünnepségen a legfiatalabb kézilabdázók bemutatót tartottak, majd a kiemelt munkát végző játékosok és vezetők elismerésben részesültek.

A bajnoki évad megnyitóján részt vett Christian Wolff, a Mercedes-Benz Manufacturing Hungary Kft. gyárigazgatója, Szenes Márton, a Hírös Sport Nonprofit Kft. ügyvezető igazgatója, Ivkovicné Béres Tímea, a Hírös Sport Nonprofit Kft. sportszakmai igazgatója és Bogasov István, az önkormányzat sport munkacsoportjának a vezetője is.

Galéria a képre kattintva érhető el!

 
12 érem az I. Őszi Kupáról
2017. október 26. csütörtök, 06:25

A Kecskeméti Sportiskola fiatal úszói, 2017. 10. 21-22 között Kecskeméten, az ” I. Őszi Kupa Nemzetközi Úszóversenyen” vettek részt.

A versenyen összesen 35 egyesület 421 versenyzője képviseltette magát. Az eseményen, a Kecskeméti Sportiskola versenyzői összesen 12 érmet nyertek (3 arany, 2 ezüst 7 bronz).

A Sportiskola legeredményesebb versenyzője Mohay Janka volt, aki három arany és két bronzérmet nyert.

A Kecskeméti Sportiskola érmet nyert versenyzői:

1. Czeglédi Diána: 50m mell bronz, 100m mell ezüst, 200m mell ezüst

2. Mohay Janka: 50m mell bronz, 50m hát arany, 100m gyors arany, 100m mell bronz, 100m hát arany,

3. Kosztolányi Anna: 50m hát bronz, 100m gyors bronz, 200m hát bronz

4. Nagy Luca Natália: 100m mell bronz

Felkészítő edzők: Poczó Elemér, Bálint Zoltán, Székely Lilla, Várnagy Kinga

 
Megkezdődött a mezei futás az atlétáknál
2017. október 25. szerda, 06:43

Október vége hagyományosan a mezeifutás kezdete atlétikában. A Magyar Atlétikai Szövetség Mezeifutó Liga első állomása Pósteleken Békéscsaba mellett került megrendezésre (a döntőt 2018 márciusában Kecskeméten rendezik).

A KARC-KESI fiataljai remekül szerepeltek. Kiemelkedik a nem rég KESI év atlétája díjazott Palkovics István teljesítménye. A junior korba lépő tehetséges fiatal együtt versenyzett a felnőttekkel és hatalmas futással a harmadik helyen végzett, megelőzve az U23-as Európa Bajnokság bronzérmes akadályfutóját és még több kiváló felnőtt futót! A junior korosztályban természetesen fölényesen nyert!

Eredmények:

serdülők

fiú
5. Tóth Szilveszter

lány
10. Simon Adrienn
12. Farkas Karina

ifjúsági

fiú
13. Vörös Attila

junior

fiú
1. Palkovics István
9. Turkevi Nagy Dávid

felnőtt férfi

3. Palkovics István
26. Turkevi Nagy Dávid

 
Zsadányi brillírozott
2017. október 25. szerda, 06:34

Zalaegerszeg adott otthont a régió versenyének, amelyen a híitelen létszámnövekedés miatt maratoni viadalra került sor. A KJC-KESI judokái négyen vágtak neki a megmérettetésnek, a többiek Orosházán küzdöttek az érmekért.

Zsadányi öt mérkőzést vívott és mindet ipponnal fejezte be. Kékesi Levente is bizonyított a döntőben, ipponnal fejezte be a napot. A két aranyérem mellett két bronz is született Jaksa és Hrabovszky révén. A háromszáz indulónál is népesebb viadal kinőtte a négy szőnyeges rendezést, hiszen öreg este lett az eredményhirdetésre.

A képen, balról jobbra az érmesek: Jaksa Ákos, Kékesi Levente, Hrabovszky Richárd, Zsadányi Zsolt.

 
A vízilabda szakosztály hétvégi eredményei
2017. október 24. kedd, 11:09

A Kecskeméti Sportiskola vízilabda szakosztálya ezen a héten is számos mérkőzést játszott. Íme az eredmények:

Markovics Kálmán 2005 Bajnokság

KESI - YBL WPC 19:5

Az erőviszonyoknak megfelelően az első két negyed során tetemes előnyre tett szert a KESI csapata. Sikeresen használták ki a fiúk a helyzeteket, jól ment a szoros emberfogásos védekezés is. A mérkőzés majd' felét az addig cserepadon helyet foglalók játszották végig, akik igyekeztek helyt állni, de néhány alkalommal rosszul helyezkedve engedték az ellenfelet gólhoz jutni. Dicséretet érdemel, hogy a fiúk mindvégig tudásuk legjavát nyújtva, lelkesen játszottak.Gratulálok a bajnokság harmadik győzelméhez! A soron következő, nehezebb mérkőzéseken jó lenne viszont látni az eddig tapasztalt hozzáállást.

Edző: Jánosi István

 

LSU-10 Baby Bajnokság

KESI - OSC 1:20

A LSU10 Baby Bajnokságában a Kecskemét csapata 20:1 re veszített az OSC csapata ellen. A kicsik keményen küzdöttek a meccsen. A gyorsabban úszó ellenféllel szemben még nem tudjuk felvenni a kesztyűt. A meccsen borzasztó sok dolgot jól csinált a kis csapatunk: szoros emberfogás, fault, labdatartás. Külön gratulálunk azoknak a gyerekeknek akik először ugrottak be hivatalos meccsen.

Edző: Adamik Gábor

 

Orszagos Leány Gyermek Bajnokság

FTC-KESI 11:7

A második negyed végén kipontozódott az egyik kulcsjátekosunk, aki nélkül nehéz volt szervezni a támadást. Az FTC kapusának kiemelkedő teljesítménye még jobban rontott a kecskemétiek helyzetén.

 

Országos Leány Serdülő Bajnokság

FTC-KESI 8:7

Hiába voltak szép lefordulások, jól kialakított helyzetek az ellenfél kapusán nem jutott át a labda.

Edző: Ádám Zsuzsanna

 
« ElsőElőző11121314151617181920KövetkezőUtolsó »

11. oldal / 172
Copyright © 2018 Kesi.hu. Minden jog fenntartva.
Készítette: DemiDesign
 

Pillanatok

 

 

Információk

A sportiskola edzőinek fogadóórája az irodában hétfő és csütörtök 8.30-12.00 és 13.00-15.30 között van.

Hirdetés

Kiemelt weblapok: