Címlap

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

Névnap

Ma 2018. április 19., csütörtök, Emma napja van. Holnap Tivadar napja lesz.

Időjárás

Taroltak az U10-es utánpótlás kézisek az első bajnoki fordulón
2017. október 11. szerda, 06:31

2017. október 2-8. között számos mérkőzést játszottak a Kecskeméti Sportiskola kézilabdásai: az U10-es csapatok megkezdték a bajnoki szezont; valamint a serdülők is pályára léptek.

 

Eredmények:

Fiú U10 Badó László régió

Gézengúz UKC - Kecskeméti Sportiskola 4 - 18

Kecskeméti Sportiskola - Kiskőrösi KS Kft 19 - 3

Szabó Gabriella edző: 2017. 10. 08-án első idegenbeli fordulóján vett részt U10-es kézilabda csapatunk Kiskunfélegyházán. A fiúk nagy izgalommal várták az első bajnoki megmérettetést, hogy az újonnan tanultakat végre éles helyzetben is kipróbálhassák. Már a pályára lépés pillanatában is látszott a játékosokon az elszántság és a győzni akarás. Szép, fegyelmezett játék, egymásra figyelés, tökéletes csapatmunka jellemezte KESI-s csapatunk játékát mindkét mérkőzés során, aminek következtében fölényes győzelmet sikerült aratni az ellenfelek felett. Nagyon büszke vagyok a játékosaimra, mert igazi csapatként, fegyelmezetten küzdöttek betartva az edzői utasításokat.


Leány U10 Badó László régió

Kecskeméti Sportiskola - Kiskőrösi NKSZSE 21 - 6

Kecskeméti Sportiskola - Kecskeméti NKSE 17 - 11

Keserű Szilvia edző: 2017. 10. 07-én első fordulóján vett részt U10-es lány kézilabda csapatunk Kecskeméten a II. Rákóczi sportcsarnokában. A lányok nagy  várakozással telve várták az első bajnoki mérkőzésüket, hogy az elmúlt hónapok felkészülése után bizonyítsák felkészültségüket. Az első mérkőzésünket Kiskőrös ellen játszottuk, ahol fegyelmezett játékkal már az első félidőben sikerült eldönteni a mérkőzést, a második félidőben a védekezést még szorosabbra véve csak egy gólt kaptunk. Csapatjáték jellemezte végig a játékunkat. A második mérkőzést a kecskeméti NKSZSE ellen játszottuk, egy erősebb csapat ellen. Fegyelmezett támadások, jó összjáték, ügyes labdaszerzések jellemezték a mérkőzést, a védekezésben voltak hiányosságaink. A győzelmet megszereztük. Ami nagy öröm, hogy sikerült minden játékosomnak (14) mindkét mérkőzésen félidőnyi játéklehetőséget biztosítani.

 

Fiú Serdülő I. osztály - Kelet

KTE-Kecskeméti Sportiskola - Békés-Drén KC 23 - 26

Csergő József edző: Hazai pályán fogadtuk a Békés-Drén KC csapatát. Tudtuk, hogy kemény mérkőzés vár ránk, hiszen a Békés eddig 100%-os mutatóval rendelkezett. A felkészülés során igyekeztünk megfelelően felkészülni a találkozóra. Ennek érdekében az ifjúsági csapat ellen is gyakoroltunk, elsősorban a védekezést. A mérkőzés első 15 percében, 6:6-os eredményig tudtuk tartani a lépést ellenfelünkkel. Ezt követően elsősorban támadásban elbizonytalanodtunk több hibát is elkövettünk. A Békés ekkor 7 gólt lőtt sorozatban. Ez lényegében eldöntötte a mérkőzést. A második félidőben igyekeztünk pontosítani a játékunkat, aminek következtében a félidei 7 gólos hátrányunkat sikerült csökkenteni, de a mérkőzés megnyeréséhez ez nem volt elég. Eddig 4 csapattal játszottunk a bajnokságban. Tudtuk, hogy nehéz sorsolásunk van. Ezt bizonyítja, hogy minden eddigi ellenfelünk a tabella első 5 helyezettje között található. A játék minden elemében javulnunk kell, ha szeretnénk elérni a magunk számára kitűzött célokat.

 

Leány Serdülő I. osztály - Kelet

KNKSE-Kecskeméti Sportiskola - EUbility Group-Békéscsabai ENKSE 11 - 32

 

Fiú Serdülő II. osztály - Kelet

Balassagyarmati Kábel SE - Hírös SN KFT 31 - 19

 

 
Évnyitó a Kecskeméti Sportiskolában
2017. október 09. hétfő, 14:09

Megtartotta évnyitóját a Kecskeméti Sportiskola (KESI) is szombat délelőtt a Messzi István Sportcsarnokban. A KESI kilenc szakosztálya közel ezer gyermeket mozgat meg az új szezonban, akik közül a tavalyi bajnoki szezon legjobbjai év sportolója díjban részesültek.

Az ünnepségen részt vett Bogasov István önkormányzati képviselő, a városi Sport Munkacsoport vezetője aki elmondta - a rendszeres sportolás fegyelemre és rendszerességre nevel, pontosságra szoktat, ezért fontos már kisiskolás korban elkezdeni. Emellett a tanulmányoknál is előnyt jelent, hiszen a sportok hozzászoktatják őket a valódi versenyhelyzetekhez való megbirkózáshoz. Szenes Márton, a Hírös Sport Nonprofit Kft. ügyvezetője megköszönte a Sportiskolának hogy megteremtették a lehetőséget a sportolni vágyó fiatalok számára, a növendékeknek pedig, hogy elvállalják és akarják csinálni. Ivkovicné Béres Tímea, utóbbi szervezet sportszakmai igazgatója kívánt sikeres évet a diákoknak. A gyerekek nevében az országosan jegyezett 7 éves úszótehetség, Mohay Janka mondott köszöntőt, elárulta, hogy Hosszú Katinka és Egerszegi Krisztina a példaképei.

A köszöntők után átadták a nyolc sportág – kézilabda, vízilabda, röplabda, ökölvívás, úszás, asztalitenisz, dzsúdó, rögbi – legjobbjainak járó kitüntetéseket, az előző bajnoki szezon eredményei alapján. (Listájuk ide kattintva olvasható.)

Az évet megnyitó Ivkovicné Béres Tímea köszöntötte a vasárnap hatvanadik születésnapját ünneplő Nagysolymosi Sándort, a dzsúdosok vezetőedzőjét is.

Ezt követően fiú kézilabda szakosztály tartott bemutatót, az edzők pedig megkapták a felszereléseket, melegítőket, amelyeket szétosztottak a gyerekek között.

Galéria a képre kattintva érhető el!

 
Nyolc mérkőzés, öt győzelem a vízilabdásoknál
2017. október 09. hétfő, 12:27

Országos Fiú Gyermek – Serdülő – Ifjúsági bajnokság

Gyermek:

SZVSE - KESI 7:16

Kiválóan működött a csapatmunka. Már az első félidőre nagy előnyre tettünk szert, de nem álltunk meg, mindenki szerephez jutott és magabiztos győzelem lett a vége.

Serdülő:

SZVSE - KESI 9:11

A serdülő mérkőzés elején sikerült bealudnunk, amit a Batta ki is használt. A második játékrész felénél még négygólos hátrányban voltunk. Ezt követően a csapatmunka mellé jó egyéni teljesítmények párosultak és sikerült átvennünk a vezetést. A vezetés később újra a Battához került és a mérkőzés vége előtt 1.26-tal még ők vezettek 9:8-ra. Ekkor az ellenfelünk centerét a játékvezető brutalitásért végleg cserés kiállítással büntette. Innentől jött a java. Másfél perc alatt sikerült három gólt dobnunk, amivel biztosítottuk a győzelmet. Gratulálok a srácoknak, mert keményen megdolgoztak a győzelemért.

Ifjúsági:

SZVSE - KESI 19:8

Sajnos fizikálisan esélytelenek voltunk az ellenfelünkkel szemben. A srácok hajtottak, akartak, de ennyit tudtunk kihozni a meccsből!

Edzők: Gyenes István, Adamik Gábor

Bővebben...
 
Két bronzot szereztek a kecskeméti judokák Győrben
2017. október 09. hétfő, 07:45

Hét judossal utazott Győrbe az Ifjúsági B Országos Bajnokságra a KJC-KESI. Több mint 290 versenyző lépett tatamira Győrben, a fárasztó nap végén este 8 órakor került sor az eredményhirdetésre.

Nagysolymosi Tibor edző beszámolója: Sajnos öt versenyzőnknek nem úgy sikerült a verseny, ahogyan szerettük volna. Tóth Roland, Lipótzy Eszter, Borsodi Máté és Borsodi Mátyás egy-két meccs után búcsúzott a versenytől.
Balog Veronikát nyaksérüléssel szállították kórházba, majd  alapos kivizsgálás után engedték csak haza. Szerencsére sérülése nem komoly, húzódással megúszta az esetet.
Három nyertes és egy vesztes mérkőzés után akasztották nyakába a bronz érmet Cigány Zsombornak 90 kg-ban. Néhány bizonytalanságon kívül szépen dolgozott Zsombor, felállása nagyon stabil és technikái is fejlődnek, még magába vetett hitét kell fejleszteni. Jelenleg még nem képes elhinni, hogy ott a helye a dobogó legfelső fokán.
Cigány Zsombor

Madár Áron szintén három mérkőzést nyert és egyet elvesztett. Ő is a dobogó harmadik fokára tudott fellépni. Áron technikái pontosak és ütemérzéke kiváló, felállásán és fizikumán kell még fejleszteni.
Madár Áron
Bővebben...
 
Szép játékot mutattak az utánpótlás kézisek
2017. október 05. csütörtök, 11:56

Kecskeméti Sportiskola Kézilabda Szakosztályának eredményei
2017. szeptember 25-október 1.

 

Fiú Serdülő I. osztály - Kelet

B.Braun Gyöngyös - KTE-Kecskeméti Sportiskola 30 – 26

Fiú Serdülő II. osztály - Kelet

Kecskeméti Sportiskola - Törökszentmiklósi Székács KE 28 – 25

Zag László edző: Ezen a napon semmi sem sikerült, hiába készültünk fel az ellenfelekből, mintha mindent elfelejtettünk volna a mérkőzésekre. Sajnos a mutatott teljesítmény alapján az eredmények is tükrözik a csapat hullámzó formáját. Nem adjuk fel, dolgozunk tovább, hiszen a fiúk már jó néhány meccsen megmutatták, hogy ennél jóval többre képesek.

Bővebben...
 
« ElsőElőző11121314151617181920KövetkezőUtolsó »

11. oldal / 170
Copyright © 2018 Kesi.hu. Minden jog fenntartva.
Készítette: DemiDesign
 

Pillanatok

 

 

Információk

A sportiskola edzőinek fogadóórája az irodában hétfő és csütörtök 8.30-12.00 és 13.00-15.30 között van.

Hirdetés

Kiemelt weblapok: