Címlap

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

Névnap

Ma 2018. január 20., szombat, Fábián és Sebestyén napja van. Holnap Ágnes napja lesz.

Időjárás

Zsadányi Zsolt judoka nyerte az Atom Kupát
2017. szeptember 26. kedd, 06:52

Nagysolymosi Sándor edző:

Nem akárhogyan nyerte meg súlycsoportját Zsadányi Zsolt a paksi Atom Kupán szeptember 24-én, a serdülők 60 kg-os súlycsoportjában.

Igazi judot láthattunk tőle a szőnyegen. Változatos dobásskáláján szinte minden "hangot" leütött a KJC-KESI versenyzője. Három ipponos és két waza-aris győzelemmel kiemelkedett a judokák közül.

Madár Áron döntőt vívhatott ceglédi riválisával, miután három győzelmet ért el a selejtezőkben. Balog Veronika kis szerencsével bronzot hozott. Tóth Roland, Cigány Zsombor, Hrabovszky Richárd az ötödik helyen zártak. Jaksa és Kékesi a hetedik helyet szerezték meg.

 
Kapott gól nélkül győzték le ellenfelüket a vízilabdások
2017. szeptember 25. hétfő, 12:30

Markovits Kálmán 2005 Bajnokság

KESI-Százhalombatta 14:0

Jánosi István edző: "A hétvégén megkezdődtek a 2005 bajnokság küzdelmei. A KESI csapata a szentendrei Vizes 8-as uszodában rendezett fordulóban a Százhalombatta ellen játszotta első mérkőzését, és magabiztos győzelmet aratott. A szezon elejének is betudható, hogy a srácok ejtettek néhány technikai hibát, a büntetők értékesítése sem volt hibátlan, ugyanakkor fegyelmezetten alkalmazták a szoros védekezést, lélegzethez sem hagyták jutni ellenfelüket. Minden játékosnak volt alkalma bizonyítani, éltek is a lehetőséggel. Gratulálok a csapat teljesítményéhez!"

 

 

Bővebben...
 
Két bajnoki címet zsebeltek be az ökölvívók
2017. szeptember 25. hétfő, 11:30

A hétvégén Győrben rendezték meg a 2017. évi ifjúsági országos bajnokságot az ökölvívók számára.

A KSC-Kecskeméti Sportiskola két növendéke, Borsos Tamás és Fehér Koppány első helyen végzett, ők jövő héten a tatai edzőtáborban készülnek tovább a novemberben esedékes ifjúsági Európa-bajnokságra.

Orbán Béla 4:1-es, szoros mérkőzésen maradt alul a döntőbe jutásért, így harmadik lett. Jakab Alex 3:2-re veszített a tavalyi serdülő Eb-győztesétől, ő is a harmadik helyen végzett.

A KSC-KESI a legeredményesebb csapat különdíjat is besöpörte a győri viadalon.

GALÉRIA A KÉPRE KATTINTVA ÉRHETŐ EL!

Fehér Koppány és Borsos Tamás

 
Aranyeső az atlétáknál
2017. szeptember 25. hétfő, 06:10

Két helyszínen fejeződött be a bajnoki idény atlétikában. Szombathelyen a 10 km-es utcai futóbajnokságot rendezték, Székesfehérváron a többpróba Újonc és Serdülő bajnokság versenyei zajlottak.

A KARC-KESI fiataljai parádésan zárták a bajnoki idényt! Szombathelyen az ifjúsági fiú 4x2500 méteres váltót hatalmas hajrával nyerték meg, az ifi lány csapat ugyan ezen a távon második lett. A felnőttek között induló Galamb Csaba jó idővel végzett a 4. helyen.

Székesfehérváron parádéztak a kecskemétiek. Három csapat is bajnoki aranyat nyert. Az újonc lány, a serdülő lány és a serdülő fiú csapat sem talált legyőzőre! Egyéniben Szűcs Szabina kiváló eredményekkel nyert bajnokságot a serdülő ötpróbában, Magyari Kristóf a fiúk hatpróba versenyében végzett a harmadik helyen. Harkai Anna az újonc lányok "C" négypróba változatában szerzett ezüstérmet!

Eredmények:

Bővebben...
 
Nagyban dübörög Kecskeméten az úszásoktatás
2017. szeptember 22. péntek, 08:40

Hatalmas az érdeklődés a Kecskeméti Sportiskola által szervezett úszásoktatásra. Mindez nem véletlen, hiszen 2016 szeptembere óta, az új rendszernek köszönhetően, sokkal hatékonyabb és szervezettebb az úszásoktatás, mint előtte. Ebből kifolyólag minden 2017 szeptemberére meghirdetett csoportra többszörös volt a túljelentkezés és a csoportok megteltek.

A szervezők mindent megtesznek azért, hogy minden kecskeméti gyerek megtanuljon úszni, de így is vannak néhányan, akik mindezek ellenére nem fértek be a szeptemberben induló tanfolyamokra és várólistára kerültek. A tanfolyamokon kis létszámú csoportokkal foglalkoznak az oktatók, azért, hogy a mozgástanulás folyamata minél hatékonyabb legyen "mert nálunk nemcsak a mennyiség, hanem a minőség is fontos" - nyilatkozta Poczó Elemér, az úszószakosztály vezetőedzője.

2017. szeptember 18-án indult tanfolyamokon hétköznaponként 16.30-17:15, 17:30-18:15, 18:30-19:15-ig tartandó időpontokban, két oktató Nagy Nikolett és Tóth Dániel irányításával, 6 csoportban összesen 93 főnek tudnak lehetőséget biztosítani a szervezők.

A nagy érdeklődésre való tekintettel az úszó szakosztályban dolgozó szakemberek úgy döntöttek, hogy szombat délelőtt 08.00-12:00 között is indítanak tanfolyamokat azért, hogy minél több úszni tanuló gyereknek tudjanak lehetőséget biztosítani, így a hétvégi tanfolyamokkal együtt összesen 116 "kis növendék" lesi oktatója minden szavát a Kecskeméti Fürdőben.

 

Bővebben...
 
« ElsőElőző11121314151617181920KövetkezőUtolsó »

11. oldal / 168
Copyright © 2018 Kesi.hu. Minden jog fenntartva.
Készítette: DemiDesign
 

Pillanatok

 

 

Információk

A sportiskola edzőinek fogadóórája az irodában hétfő és csütörtök 8.30-12.00 és 13.00-15.30 között van.

Hirdetés

Kiemelt weblapok: